Модифікація сайту "РАДА". Оновлений склад нардепів та нові аналітичні складові

Головна модифікація сайту "Рада" завершилась успішно. Звичайно, зміни будуть відбуватись увесь час, але головні вже позаду.
Відтепер можна користуватись трьома головними інструментами.
  1. Сумісні голосування. Зайдіть і погляньте, як фракції голосують разом із іншими фракціями чи деп. групами. Можете у фільтрі зверху обрати одну окрему фракцію, їх пару для порівняння та/чи календарний період.
  2. Голосування фракцій/деп. груп за обраний законопроект. На цій же сторінці сумісних голосувань, нижче під діаграмами є поле пошуку законопроекту за номером або назвою. Можна пошукати законопроект або подивитись у списку внизу і клікнути по назві того, який потрібен. Це можливість подивитись діаграму голосування по обраному законопроекту (які фракції голосували ЗА, скільки голосів дала кожна із них) та список депутатів, котрі підтримали даний проект закону, по фракціям/деп. групам, як тут, наприклад
  3. Дані по кожному народному депутату окремоЦей розділ дає можливість отримувати інформацію про кожного нардепа окремо, наприклад, про Юрія Бойка. Можна дізнатись із якої вони фракції, в якому комітеті працюють, як відвідують засідання Верховної ради (діаграма зверху сторінки) та переглядати списки законопроектів які були головані депутатом. Хочемо звернути увагу, що можна побачити не лише голосування ЗА, а й ПРОТИ, УТРИМАВСЯ, НЕ ГОЛОСУВАВ. Кожен із варіантів активний та надає відповідний перелік документів. 
Окрім трьох головних змін ми додали іще декілька опцій:
  • можливість швидко сортувати депутатів за фракціями/деп. групами та парламентськими комітетами, до яких вони входять, відкривайте вкладку Статистика та обирайте потрібний варіант на синьому фоні.
  • кількість запитів, виступів та законопроектів народного обранця. Зараз це лише кількості, їх можна побачити в кабінеті депутата, під комітетом. До прикладу, Юрій Бойко подав один запит, один законопроект та мав вісім виступів. 
Ми далі працюємо над вдосконаленням проекту, нові опції будуть з'являтись постійно, заохочуємо вас користуватись!
Якщо у вас є будь-які думки, зауваження чи пропозиції з приводу роботи сайту, пишіть нам на Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. із темою "Сайт РАДА", ми вдячні за зворотню комунікацію. 
 
 
 
Проект реалізується в рамках програми USAID "РАДА: підзвітність, відповідальність, демократичне парламентське представництво", що виконується Фондом Східна Європа.
radaprogram