Резюме. Київська область. Жовтень 2015 року

Резюме. Київська область. Жовтень 2015 року

Громадянська мережа ОПОРА продовжує інформувати Вас про результати спостереження за діяльністю депутатів-мажоритарників у своїх округах. Основну увагу спостерігачі зосереджують на діяльності депутата на окрузі, роботі з виборцями у приймальнях та результатах вирішення проблем округу. Вашій увазі пропонуємо огляд активності у жовтні місяці трьох депутатів-мажоритарників Київської області: Олександра Марченка (ОВО № 90), Олександра Онищенка (ОВО № 93) та Віктора Романюка (ОВО № 94).

Уся діяльність Олександра Марченка за звітний період в основному була присвячена виборам та його діяльності у зв’язку з балотуванням на посаду міського голови міста Біла Церква. Депутат провів один прийом громадян, однак не подав жодного законопроекту та запиту. У жовтні 2015 р. Олександр Марченко на сторінці соціальної мережі Facebook розмістив звіт за пророблену роботу. Окрім того, депутат запустив власний веб-сайт .

У жовтні 2015 р. діяльність депутата Олександра Онищенка була малоактивною. Парламентар за місяць не спромігся подати жодного запиту чи законопроекту, не доповідав перед виборцями за пророблену роботу та не був активним у соціальних мережах. Під час особистого прийому депутат вислухав 3 громадян, які попередньо записалися у приймальні та очікували призначеного часу для зустрічі з народним обранцем.

У жовтні 2015 р. особистий прийом громадян народний депутат Віктор Романюк не проводив, а його приймальні не працювали на постійній основі, у зв’язку з малою кількістю відвідувачів та періодом виборчої кампанії. За звітний період Віктор Романюк не звітував перед своїми виборцями та подав лише один законопроект “Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо податкової лібералізації”, який відповідає положенням його передвиборчої програми. Жодного депутатського запиту парламентар за звітний період не подав.