Звіт щодо активності народного депутата України Марченко Олександра Олександровича у виборчому окрузі №90 за період з 1 вересня по 30 вересня 2015 року

Звіт щодо активності народного депутата України Марченко Олександра Олександровича у виборчому окрузі №90 за період з 1 вересня по 30 вересня 2015 року

 

Особиста активність народного депутата України у виборчому окрузі

29 вересня 2015 року з 10:00 до 13:00 год. Олександр Марченко проводив особистий прийом у громадській приймальні за адресою м. Біла Церква, вул. Леся Курбаса, 3. Приміщення, що на Торговій Площі за умовами договору з міською радою, приймальня звільнила. За час прийому громадян Олександр Марченко зареєстрував звернення 27 громадян (серед них були і колективні звернення). За звітний місяць громадською приймальнею у місті Біла Церква було здійснено 28 письмових звернень.

Основні проблеми з якими громадяни звертаються до народного депутата:

  • матеріальна допомога;
  • асфальтування прибудинкових територій;
  • бездіяльність працівників МВС;
  • ремонт доріг.

Помічник народного депутата повідомила, що наступного місяця, у зв’язку з балотуванням Олександра Марченка на посаду міського голови міста Біла Церква, особистого прийому громадян не буде.

Таблиця 1. Особистий прийом народного депутата Марченко Олександра Олександровича у виборчому окрузі №90 у період з 1 вересня по 30 вересня 2015р.

Дата і час дзвінка Адреса, телефон приймальні Чи була надана інформація Де приймає депутат Формат зустрічі Примітки
  16 вересня 2015 року   м. Біла Церква, вул. Леся Курбаса, 3 Інформація надана У вересні народний депутат не приймає, звертатися у жовтні   Народний депутат все-таки провів особистий прийом 29 вересня 2015 року.

 Таблиця 2:  Особиста активність народного депутата України Марченко Олександра Олександровича у виборчому окрузі №90 у період з 1 червня по 30 червня 2015 р.

Дата Місце Назва Аудиторія Короткий зміст Джерело даних
  29 вересня Громадська приймальня Особистий прийом Виборці Олександр Марченко прийняв 27 громадян помічник
  26 вересня   Прес-конференція Журналісти, виборці Провів прес-конференцію на якій прозвітував за 9 місяців своєї роботи помічник

 Аналіз роботи приймальні депутата на окрузі

За червень місяць до приймальні із запитами звернулися 32 громадянина. Основні проблеми з якими громадяни звертаються до народного депутата:

  • матеріальна допомога;
  • бездіяльність органів місцевої влади;
  • оформлення інвалідності (чорнобильське).

За звітний місяць депутат  написав 19 депутатських звернень. Олександр Марченко на даний момент є кандидатом на посаду міського голови міста Біла Церква.

У вересні місяці Олександр Марченко подав 2 законопроекти. «Про внесення змін до Закону України «Про вищу освіту» (щодо уточнення статусу коледжів)», поданий за ініціативою виборців та «Проект Закону про внесення змін до Закону України «Про попереднє ув'язнення» (щодо забезпечення прав народних депутатів України на проведення особистого прийому осіб, взятих під варту)» в співавторстві з ще 14 народними депутатами від різних фракцій. Також депутат подав два депутатські запити до Кабінету Міністрів України:

  • Депутатський запит щодо ініціювання Постанови Кабінету Міністрів «Про зміни організації використання коштів, передбачених у Державному бюджеті для комплексного медико-санітарного забезпечення та лікування онкологічних захворювань із застосуванням високовартісних медичних технологій громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи».
  • Депутатський запит щодо ініціювання внесення змін до пункту 3 статті 89 Бюджетного Кодексу України щодо фінансування закладів охорони здоров'я особливого типу (міські та районні патологоанатомічні бюро) за рахунок медичної субвенції.

У соціальній мережі Facebook Олександр Марченко публікував поздоровлення з професійними святами, заяви щодо змін до Конституції та суду над партійцями, повідомлення про балотування на посаду міського голови міста Біла Церква,  відео з прес-конференції та відео з передачами, де брав участь депутат.

Таблиця 3:  Висвітлення місцевими ЗМІ роботинародного депутата України Марченка Олександра Олександровича представника виборчого округу №90 у період з 1 по 30 вересня 2015 р.

Дата Назва ЗМІ Назва статті Вид матеріалу Тип повідомлення Короткий зміст Гіперпосилання
  24 вересня 2015 Zerkalo.mk.ua Завжди при владі — як колишні роблять вибори нинішнім

стаття про діяльність вибори

 

  Згадується про те, як Марченко отримав мандат http://goo.gl/b11aCs
  15 вересня 2015 ВО “Свобода” у м. Біла Церква Олександр Марченко: «Гідність сьогодні перебуває за ґратами» Заява депутата нейтральне Заява Марченка щодо арештів однопартійців http://goo.gl/KRlvha
  15 вересн 2015 ВО “Свобода” у м. Біла Церква Олександр Марченко - кандидат на посаду міського голови Білої Церкви Стаття про вибори нейтральне Про те, що Олександра Марченка висунуто кандидатом на посаду міського голови міста Біла Церква http://goo.gl/IKvOIT
  18 вересня 2015 року Газета “Громадська думка” З великою вірою в Перемогу Стаття про діяльність схвальне Про діяльність О. Марченка в АТО  
  25 вересня 2015 року Газета “Замкова гора” Олександр Марченко – кандидат на посаду міського голови Білої Церкви Стаття про вибори Нейтральне Про те, що Олександра Марченка висунуто кандидатом на посаду міського голови міста Біла Церква  

 Висновок

Олександр Марченко балотується на посаду міського голови міста Біла Церква, через це  діяльність в окрузі стала активнішою. Приймальня працює у звичному режимі за новою адресою.