Звіт щодо активності народного депутата України Павлова Костянтина Юрійовича  у виборчому окрузі №31 за період з 1.09. по 30.09.2015 р.

Звіт щодо активності народного депутата України Павлова Костянтина Юрійовича у виборчому окрузі №31 за період з 1.09. по 30.09.2015 р.

Особиста активність народного депутата України у виборчому окрузі

Характер особистої активності народного обранця Костянтина Павлова відповідно до опрацьованих джерел, матеріалів та публікацій у місцевих ЗМІ свідчить про початок депутатом передвиборчої компанії.

Оголошення щодо проведення громадського прийому народним депутатом зазвичай публікуються у газеті Червоний Гірник, однак цього місяця  оголошення були відсутні, тому бажаючим потрапити на прийом необхідно було телефонувати до районних рад. Представнику ОПОРИ повідомили, що особистий прийом депутата відбудеться 02.10.2015 у Жовтневій районній раді та 30.10.2015 (середа, що не звично для сталого графіку прийому) у Тернівській раді відповідно.

Таблиця 1:  Особиста активність народного депутата України Костянтина Павлова у виборчому окрузі №31 у період з1 вересня по 30 вересня 2015 р.

Дата Місце Назва Аудиторія Короткий зміст Джерело даних
1. 07.09.15 Жовтневий район Відкриття нового дитячого майданчика Діти та батьки Урочисте відкриття  нового дитячого майданчика

Інформаційний портал

КРИВБАС-ONLINE

(http://krnews.ua/content/view/45138/90)

2. 08.09.15

Стадіон СПАРТА

Центрально-Міський район

щорічний футбольний турнір пам'яті, присвячений чудовому криворізькому тренеру Олегу Чумаку . Юні футболісти, організатори

Проведення щорічного турніру на честь пам’яті видатного тренера.

Привітальне слово взяв Павлов та вручав Кубки турніру

Інформаційний портал

КРИВБАС-ONLINE

http://krnews.ua/content/view/45173/65

3. 09.06.15 Кривий Ріг, Центрально-Міський район (Змичка) Урочисте відкриття дитячого майданчика Діти та батьки Урочисте відкриття  нового дитячого майданчика Газета «Пульс»
4. 14.09.15

 Жовтневий район

ПАО  ЦГЗК

Урочисте відкриття спартакіади Працівники заводу, жителі району та депутати

Серед безлічі подій , які пройшли в Кривому Розі в День фізичної культури і спорту , одним з наймасовіших стало відкриття 48 -й робочої спартакіади ПАТ « ЦГЗК» . Зі стартом щорічної спартакіади спортсменів і весь колектив

підприємства привітали народний депутат України Костянтин Павлов і генеральний директор ЦГЗК Дмитро Шевчик .

Інформаційний портал

КРИВБАС-ONLINE

http://krnews.ua/content/view/45303/65

5. 18.09.15

Кривий Ріг

Саксаганський район

Восьма звітна конференція Саксаганської районної організації ветеранів Ветерани, народні депутати Проведення щорічної звітно-виборної конференції. Привітання ветеранів депутатом та ін.

Інформаційний портал

КРИВБАС-ONLINE

http://krnews.ua/content/view/45437/90

6. 24.09.15 Кривий Ріг Форум «Промисловий Кривбас» Народні депутати, посадовці Коротко висловив свою підтримку стосовно того, що нинішній міський голова вирішив балотуватись вдруге

ТРК «Рудана»,

програма місто

5. 28.09.15 Кривий Ріг Чемпіонат України з самбо серед юніорів (99-00 р.н.) Учасники чемпіонату, народний депутат Самбо - спорт сильних духом людей , який виховує високу самодисципліну і повага до суперника , - зазначив на відкритті чемпіонату Костянтин Павлов.

Інформаційний портал

КРИВБАС-ONLINE

 http://krnews.ua/content/view/45608/65/

Подання депутатом законодавчих ініціатив та запитів, пов’язаних із місцевими проблемами та інтересами.

За досліджуваний період народним обранцем не було подано жодного законопроекту та  не зроблено жодного депутатського запиту.     

Звітування депутата, інформування виборців про його діяльність

За досліджуваний період відповідно до опрацьованих матеріалів, ЗМІ та Інтернет сторінок дані щодо інформування виборців про діяльності народного депутата відсутні.

Активність депутата у соціальних мережах та на власній інтернет-сторінці

У народного депутата Павлова Костянтина Юрійовича з’явилися дві сторінки у соціальних мережах. На інформаційний запит, поданий громадським консультантом на адресу Верховної ради України, відповіді не надходило, тому стверджувати, що дані сторінки ведуться ним особисто, не можна.

 Висвітлення місцевими ЗМІ роботи депутата

Висвітлення у місцевих ЗМІ діяльнрості народного депутата нічим суттєво не відрізняється від інших досліджуваних періодів.

Діяльність народного депутата відображалася у газеті «Пульс», у номері від 9 вересня повідомлено про відкриття двох нових дитячих майданчиків. У номері від 16 вересня опублікована стаття щодо ініціативи Павлова «по розробці (розвинення) Кривого Рогу» разом із схвальними коментарями та фото. 

Також були згадки про депутата на сторінці інтернет-порталу Кривбас-Онлайн (http://krnews.ua/content/view/45437/90/). Так, вийшла стаття стосовно того, що 18 вересня пройшла восьма звітна конференція Саксаганської районної  організації ветеранів (що не належить до виборчого округу), в якій брав участь депутат. В ході зустрічі Павлов вручив подарунки та запевнив ветеранів, що пам’ятна дошка герою Радянського Союзу розвіднику Миколі Кузнецову буде відремонтована.

Також, у публікації від 07.09.2015 (http://krnews.ua/content/view/45138/90) відзначено відкриття нового дитячого майданчика «Діти Жовтневого району стали власниками нової ігрової площадки, вже 141-ої за рахунком в Кривому Розі. Вона розташувалася по вулиці Ватутіна і відтепер радує не тільки дітей, а й дорослих».

Також, на цьому ж інтернет порталі, була опублікована стаття щодо щорічного футбольного турніру пам'яті, присвяченого криворізькому тренеру Олегу Чумаку (http://krnews.ua/content/view/45173/65/ ) «…-Юні футболісти зібралися на стадіоні «Спарта» , щоб показати свою майстерність у реальному протистоянні з суперниками з інших команд. Турнір пам'яті Олега Чумака проходить в Кривому Розі п'ятий рік поспіль за ініціативи народного депутата України Костянтина Павлова, …» Там же вийшла ще одна стаття «Среди множества событий, которые прошли в Кривом Роге в День физической культуры и спорта, одним из самых массовых стало открытие 48-й рабочей спартакиады ПАО «ЦГОК». «Со стартом ежегодной спартакиады спортсменов и весь коллектив предприятия поздравили народный депутат Украины Константин Павлов и генеральный директор ЦГОКа Дмитрий Шевчик…» В заході взяв участь народний обранець, виголосив вітальне слово та подякував організаторам турніру.

Крім того була опублікована стаття, присвячена чемпіонату України з самбо серед кадетів. Турнір зібрав 218 перспективних борців - юнаків і дівчат, які представляли 21 регіон нашої країни. На відкритті змагань учасників привітали керівники національної Федерації самбо і народний депутат України Костянтин Павлов. (http://krnews.ua/content/view/45608/65/ )

Також, Павловим був наданий особистий коментар в ході форуму «Промисловий КРИВБАС» щодо того, що замість нього на другий термін на посаду мера Кривого Рогу буде балотуватись нинішній очільник Юрій Вілкул.

Висновок

Дослідивши зібрані матеріали, можна зробити висновки, що діяльність народного депутата Павлова перейшла на етап передвиборчої кампанії. Збільшилась кількість публічних заходів, зустрічей з виборцям та публікацій у ЗМІ. Громадські приймальні працюють за звичним графіком останнього вівторка та четверга поточного місяця у приймальнях райрад.