Мажоритарники Львівщини: робота в окрузі у червні (ОВО № 117, 118, 122)

Мажоритарники Львівщини: робота в окрузі у червні (ОВО № 117, 118, 122)

Громадянська мережа ОПОРА продовжує інформувати вас про результати спостереження за діяльністю депутатів-мажоритарників у своїх округах. Основну увагу спостерігачі ОПОРИ зосереджують на діяльності депутата на окрузі, роботі з виборцями у приймальнях та результатах вирішення проблем округу. Вашій увазі пропонуємо огляд активності трьох депутатів мажоритарників Львівської області – Оксани Юринець (ОВО № 117, фракція «Блок Петра Порошенка»), Богдана Дубневича (ОВО № 118, фракція «Блок Петра Порошенка»), Володимира Парасюка (ОВО № 122, позафракційний) у червні 2015 року.

У зв’язку з перебуванням Оксани Юринець протягом червня 2015 року з візитом у Сполучених Штатах Америки, депутатка була особисто присутньою в окрузі лише в останній тиждень місяця. Протягом цього тижня депутатка, як завжди, активно комунікувала з виборцями та органами влади, брала участь у експертних дискусіях (зокрема обговоренні законопроекту про місцеві вибори) й ініціювала 30 депутатських звернень. (детальна інформація про ОВО 117 на сайті rada.oporaua.org)

Богдан Дубневич у червні 2015 року, як і в попередні місяці, періодично відвідував виборчий округ і підтримував зв’язок із виборцями. Беручи участь у відкритті відремонтованих ФАПів чи представленні інших результатів робіт, які відбулися за сприяння «фонду Братів Дубневичів», депутат паралельно організовував прийоми виборців. Про свою діяльність у Парламенті депутат інформував виборців не так активно, як у попередні місяці. В червні його помічники подали 130 депутатських звернень до різних установ. (детальна інформація про ОВО 118 на сайті rada.oporaua.org)

У червні 2015 року Володимир Парасюк активізував свою роботу в окрузі шляхом інтенсивнішого проведення зустрічей з виборцями Львівщини. В червні було створено окрему сторінку в Facebook «Громадська приймальна Володимира Парасюка», де помічники депутата анонсують візити депутата в округ, повідомляють про результати зустрічей з виборцями. Також, для перевірки прозорості роботи сільських рад Жовківсього та Яворівського районів депутатом було надіслано звернення у всі сільські ради на предмет надання інформації щодо здійснених виплат заробітних плат, премій та надбавок до заробітної плати штату працівників. Протягом місяця депутат зареєстрував три законопроекти та подав два депутатські запити. (детальна інформація про ОВО 122 на сайті rada.oporaua.org)