Мажоритарники Чернівеччини: робота в окрузі у червні (ОВО № 202, 203, 204)

Мажоритарники Чернівеччини: робота в окрузі у червні (ОВО № 202, 203, 204)

Громадянська мережа ОПОРА продовжує інформувати вас про результати спостереження за діяльністю депутатів-мажоритарників у своїх округах. Основну увагу спостерігачі ОПОРИ зосереджують на діяльності депутата на окрузі, роботі з виборцями у приймальнях та результатах вирішення проблем округу. Вашій увазі пропонуємо огляд активності трьох депутатів-мажоритарників Чернівецької області – Івана Рибака (ОВО № 202), Григорія Тіміша (ОВО № 203) та Максима Бурбака (ОВО № 204).

Народний депутат Іван Рибак під час передбачених календарним планом днів роботи в окрузі  перебував із робочим візитом у Сербії. Тому більшість прийомів громадян (міста Кіцмань, Вижниця та Путила) були проведені на початку та в кінці червня. Щодо парламентської діяльності, то протягом червня 2015 року народний депутат зареєстрував три депутатських запити: щодо необхідності ремонту автодороги обласного значення та щодо прискорення фінансування Районної програми лікування вірусного гепатиту. Інформаційна присутність народного депутата Івана Рибака в місцевих ЗМІ та соціальних мережах протягом звітного періоду збільшилась у порівнянні з травнем 2015 року. За словами Івана Рибака, ефективна робота народного депутата в окрузі можлива лише за співпраці з місцевою владою, досягти якої надзвичайно складно. (детальна інформація про ОВО 202 на сайті rada.oporaua.org)

 Протягом червня Григорій Тіміш, який представляє в Парламенті виборчий округ № 203, був присутній на усіх 13 пленарних засіданнях та здійснив ряд запланованих зустрічей та прийомів громадян в окрузі. Протягом червня Григорій Тіміш став співавтором Проекту Закону, який стосувався  ринку альтернативних палив. Враховуючи залежність від імпорту нафти й газу, постійну актуальність невирішеної проблеми  газифікації великої кількості сіл Глибоцького району, відповідна законотворча ініціатива спрямована на покращення умов життєдіяльності мешканців виборчого округу. Наразі Григорію Тімішу допомагають три громадські приймальні, та в планах народного депутата є відкриття ще двох. Протягом місяця народний депутат двічі звітував про свою діяльність на заходах Громадянської мережі ОПОРА. Окрім того, інформація про роботу обранця виборчого округу № 203 систематично розміщувалась на сайті Чернівецької обласної організації Політичної партії «УДАР», власній сторінці депутата в соціальній мережі Facebook та регіональних засобах масової інформації.(детальна інформація про ОВО 203 на сайті rada.oporaua.org)

Максим Бурбак увесь час, вільний від засідань комітетів та ВРУ, перебуває в Чернівецькій області в окрузі. Свою діяльність він завжди активно висвітлює в соціальних мережах та ЗМІ. Відвідуючи округ, депутат бере участь в урочистих подіях, проводить зустрічі з колективами різних установ та громадянами. В червні почали роботу 11 нових громадських приймалень народного депутата, які знаходяться як на території 204-го виборчого округу, так і за його межами. За моніторинговий період Максим Бурбак подав 4 законодавчі ініціативи та 4 запити, які стосувалися вирішення проблем округу та Чернівецької області. (детальна інформація про ОВО 204 на сайті rada.oporaua.org)