Мажоритарники Житомирщини: робота в окрузі у травні (ОВО № 62, 65, 67)

Мажоритарники Житомирщини: робота в окрузі у травні (ОВО № 62, 65, 67)

Громадянська мережа ОПОРА продовжує інформувати Вас про результати спостереження за діяльністю депутатів-мажоритарників у своїх округах. Основну увагу спостерігачі ОПОРИ зосереджують на тому, чи дотримуються народні обранці норми Закону щодо особистого прийому громадян, яку роботу проводять у окрузі, як функціонують їхні приймальні тощо. 

Вашій увазі пропонуємо огляд активності трьох депутатів-мажоритарників Житомирської області: Борислава Розенблата (ОВО № 62), Володимира Литвина (ОВО № 65) та Віктора Развадовського (ОВО № 67).

На 62 ОВО Борислав Розенблат щодватижні відвідує округ, проводить особисті зустрічі з мешканцями міста, бере участь в офіційних заходах з нагоди державних свят тощо. На окрузі працює одна офіційна громадська приймальня народного депутата, вона функціонує згідно з графіком роботи та надає всю необхідну інформацію. За звітний період нардепом не було поданого жодного депутатського запиту, але запропоновано 3 законопроекти щодо Вищої ради юстиції, розвитку мережі індустріальних парків та державних гарантій територіальним громадам. Місцеві ЗМІ активно висвітлюють діяльність депутата, також Борислав Розенблат є активним користувачем соціальних мереж, має офіційний сайт та канал YouTube. (детальна інформація про ОВО 62 на сайті rada.oporaua.org)

Володимир Литвин у звітному періоді двічі відвідав округ № 65: на початку травня з нагоди Дня Перемоги та Пам'яті та наприкінці місяця, щоб здійснити особистий прийом громадян та взяти участь у святкуванні «Останнього дзвоника». За звітний період народним депутатом було подано два запити до місцевих органів влади та до КМУ щодо закриття школи в окрузі та один законопроект щодо відомостей про кінцевого власника юридичної особи. Політик є активним користувачем соціальних мереж та один з небагатьох, хто прозвітував за останній місяць роботи. (детальна інформація про ОВО 65 на сайті rada.oporaua.org)

Віктор Развадовський 30 травня 2015 р. вперше з часу обрання відвідав округ № 67, де провів прийом громадян у міській раді та відкрив змагання з футболу серед ветеранів. За травень народним депутатом було подано сім депутатських запитів, всі вони стосувалися вирішення проблем округу. Зокрема, щодо ремонту приміщення військової частини; житлового фонду округу та місцевої дороги; виділення земельних паїв. Також політик подавав законопроекти, що ініціювали відставку Міністра охорони здоров'я та Міністра аграрної політики чинного Уряду. Особиста відсутність народного депутата на  окрузі, відсутність у соціальних мережах компенсується широким висвітленням роботи політика у місцевих друкованих ЗМІ, адже майже в кожному номері районних газет розміщують матеріал про Віктора Развадовського. (детальна інформація про ОВО 67 на сайті rada.oporaua.org)