Новини

У лютому 2016 депутатами-мажоритарниками Житомирщини було зареєстровано 18 законопроектів

Шість народних депутатів, яких було обрано до Верховної Ради у одномандатних виборчих округах Житомирської області, у лютому 2016 зареєстрували 18 законопроектів.

Найактивнішим був Борислав Розенблат (член фракції партії «Блок Петра Порошенка»), яким було подано 6 законопроектів, розроблених у співавторстві з іншими нардепами. Три з цих законопроектів розроблені у комітеті, до складу якого входить народний обранець (комітет з питань промислової політики та підприємництва).

Другий показник законопроектної активності – у Віктора Развадовського (члена депутатської групи «Воля народу»), яким у співавторстві було розроблено 5 законопроектів, 1 з яких відноситься до відання комітету з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності, членом якого він є.

Павлом Дзюбликом, фракція партії «Народний Фронт», у лютому 2016 було розроблено 4 законопроекти, усі у співавторстві. Жоден з цих законопроектів не відноситься до відання комітету з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи, членом якого він є.

Член депутатської групи «Воля народу» Володимир Литвин розробив 2 законопроекти, обидва – у співавторстві, жоден з яких не відносить до відання комітету з питань науки і освіти.

Олександр Ревега, депутатська фракція партії «Блок Петра Порошенка», у лютому розробив у співавторстві 1 законопроект, який відносить до відання відання комітету з питань будівництва, містобудування і житлово – комунального господарства, членом якого він є.

Володимиром Арешонковим, членом фракції партії «Блок Петра Порошенка» у лютому 2016 р. не було подано жодного законопроекту.

22 03 zhytomyr

22 03 zhytomyr2

 

До відома: Згідно з Законом України “Про комітети Верховної Ради України” комітет – це орган Верховної Ради, який утворюється з числа депутатів для здійснення за окремими напрямами законопроектної роботи, підготовки і попереднього розгляду питань, віднесених до повноважень Верховної Ради України, виконання контрольних функцій.

За коментарями звертайтеся:

Жанна Чмут, громадський консультант Громадянської мережі ОПОРА у Житомирській області

тел. +38 067 410 19 67 , email Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Моніторинг парламенту | Веб-сайт | Фейсбук | Твіттер

(#рада8; #rada8; #opora; #опора)

Довідково:

У 2016 році по всій Україні – у 24 областях та м. Києві Громадянська мережа ОПОРА реалізує інформаційно-просвітницький та моніторинговий проект, який здійснюється у рамках Програми USAID РАДА: Підзвітність, відповідальність, демократичне парламентське представництво, що виконується Фондом Східна Європа. Проект спрямований на залучення громадян до парламентського процесу, підвищення їх поінформованості про діяльність Верховної Ради України, парламентських партій на народних депутатів України. Відбір депутатів, щодо діяльності яких здійснюється моніторинг, відбувався за критеріями пропорційного представництва усіх парламентських сил, гендерного представництва, попередніх показників активності у окрузі.