Резюме. Вінницька область. Червень 2015 року

Резюме. Вінницька область. Червень 2015 року

Громадянська мережа ОПОРА продовжує інформувати вас про результати спостереження за діяльністю депутатів-мажоритарників у своїх округах. Основну увагу спостерігачі ОПОРИ зосереджують на діяльності депутата на окрузі, роботі з виборцями у приймальнях та результатах вирішення проблем округу. Вашій увазі пропонуємо огляд активності у червні 2015 року трьох депутатів-мажоритарників Вінницької області: Олексія Порошенка (ОВО № 12), Івана Мельничука (ОВО № 14) та Руслана Демчака (ОВО № 18).

Протягом червня 2015 року депутат Олексій Порошенко здійснював системну роботу у виборчому окрузі – він регулярно відвідував округ, брав участь у публічних заходах та проводив виїзні особисті прийоми. Громадська приймальня народного депутата працює належним чином.

У червні Іван Мельничук сприяв вирішенню проблем виборців округу через депутатські звернення. Незважаючи на те, що народний депутат більшість часу перебуває у Києві, загалом його діяльність у межах округу є достатньо активною. Через приймальню помічники-консультанти нардепа підтримують постійний зв’язок з виборцями округу – систематично здійснюють прийом громадян та працюють зі зверненнями громадян.

Діяльність народного депутата України Руслана Демчака можна вважати досить активною та націленою на вирішення проблем округу. Нардеп часто буває у виборчому окрузі, проводить особисті прийоми, безпосередньо комунікує з виборцями та інформує громадськість про результати своєї діяльності. Протягом червня Руслан Демчак провів зустрічі із учасниками АТО у кожному районі свого виборчого округу.